tisdag 17 januari 2012

Maränger

Är inte dessa små bakverk i sin enkelhet utomordentligt söta?! Så enkla att göra och så uppskattade att servera till glass. Får du äggvita över, spar den och se till att du vispar upp den med lite socker. Vipps, så har du egentillverkade maränger!

4 kommentarer:

  1. Ja vad ska man säga?! Du överraskar hela tiden med nya spännande projekt. Kan man lägga en beställning? Kram från Karin

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Ja jag gillar ju att överraska så tyckte det här var en kul grej=) Självklart kan man lägga in beställningar, det är bara att maila mig så hör jag av mig!

    SvaraRadera
  3. Ok, då beställer jag:
    1 påse Cupcakes
    1 burk schackrutor
    10 hallongrottor
    1 vallmofrökaka
    2 fruktlimpor
    12 källarfranska

    Ps kan du göra några skålar med creme brulee också? Sockret kan jag bränna hemma :)
    Kan jag hämta på fredag?

    Kram Karin

    SvaraRadera
  4. Åh inga problem, schackrutaorna ser jag fram emot att göra, har faktiskt länge velat pröva att göra såna... Ska se vad jag kan göra åt saken, HÅLL UTKIK!! Fredag blir bra, ring mig så bestämmer vi tid.

    SvaraRadera